Met bloed, zweet en tránen van het lachen...*

... neem ik afscheid van jullie. Het is tijd om verder te gaan. Maar niet voordat ik jullie geef wat jullie verdienen: een eigen landingspagina, whiehoeeee! Eens kijken hoe goed deze QR code werkt 😉 Oké, komt 'ie:

Wat een FANTASTISCH jaar heb ik gehad met team B2B Expansie! Ik ben me in het begin een hoedje geschrokken van telecomland - dat zagen jullie natuurlijk ook - en van alle dingen die ik nog níet wist op het gebied van communicatie, de hoeveelheid projecten, die máándagen, de snelheid, etc. Maar al gauw kreeg ik in de gaten dat iedereen, maar dan ook echt iedereen gewoon echt. heel. erg. aardig, oprecht en leuk is! Jullie zijn enorm behulpzaam, geduldig en super leuk om mee samen te werken. Humor is ongelooflijk belangrijk en dat zit hier wel snor. Tránen van het lachen, zeer regelmatig. En tegelijkertijd keihard werken en targets halen. Een diepe buiging van mij krijgen jullie.

En zoveel leuke dingen meegemaakt 🙂 Supergave kick-off locaties, leuke partner events, toffe gesprekken, heel vette teamdagen die beide uitstekend georganiseerd waren. Ik heb gewoon panda's gezien en gewonnen met paintballen, ha! Maar wat er boven dit alles uit steekt zijn de contacten, de mensen, jullie. Ik ga jullie missen, maar ik ben jullie vooral heel erg dankbaar. En dat positieve gevoel, dat houden we dan maar vast 😉

Uiteraard vergeet ik niet mijn collega's 'op de 9e', van Marketing & Product Management. Ook jullie zijn een super leuke club collega's en ook jullie waardeer ik enorm. En de B2C collega's. En de lieverds in Meppel. En Rick en Steve. En Madjied. Dank jullie wel voor alles 🙂

Dit was gewoon een SUPER VET JAAR.

Love you all!

Liefs en tot ziens,
Pauli

------------------------------------------------------------------------------
* copyright Diana Daniëls: the queen of oneliners

 

Kijk ons staan 🙂
(keep scrolling)

Foto groep 1

Mijn lieve communicatiecollega's

Een speciaal stukje voor mijn eigen team. Een special mention. Want OMG wat zijn jullie geweldig. Stuk voor stuk: super behulpzaam, lief, harde werkers, grappig, kritisch, keigoed in jullie vak. Ik heb echt zoveel respect voor jullie. Geen vraag teveel, geen domme opmerking te gek. En hartelijk. En super leuk en gezellig! Echt; vanaf dag 1 hebben jullie mij omarmd en heb ik me op mijn gemak gevoeld bij jullie. En gewaardeerd door jullie. Dat gevoel is onbeschrijflijk en oh zo belangrijk. Zo'n team als dit zie je niet vaak, ik blijf het zeggen hoor. Enniehoe, jullie zijn goud waard.

Dank jullie wel voor alles. Ik ga jullie zo erg missen!

xx

DELTA Netwerk groepsfoto
Dame met koptelefoon en hand voor mond: ook Pauli: wat je verder over haar wilt weten

't was ook...

  • 1e werkdag bij DELTA Netwerk: bouwbord van KPN in de voortuin
  • M'n eigen bureau in een flexwerkplekomgeving
  • Wie wil er nog paaseitjes?
  • Een stuk of 20 whatsappgroepen and counting
  • WTF is XGSPON *zoveelvragen
  • 'Louche' deals vanuit de achterbak op 'shady' bedrijventerreinen (lees: mentospotjesexchange)

Nou... aju paraplu dan maar hè!

Schrijf een berichtje

 
 
 
 
 
10 berichten.
Diana Diana schreef op 31 december 2022 om 08:47
Wat een originele, ontzettend leuke, typisch-Pauli 'bedankspeech'! Officieel de laatste dag nu. Genoten van de samenwerking en super dat we nog een project samen hebben gedraaid. Ik zal je missen en hoop dat we elkaar nog eens treffen. Let's keep in touch, topper! 💜
Suzanne Suzanne schreef op 20 december 2022 om 14:25
Kort maar krachtig! We gaan je missen. Dank voor alles en wie weet tot ziens elders! Januari is tijd voor romantiek 😉
Valerie Valerie schreef op 20 december 2022 om 10:59
Hi Pauli, Lieve Pauli! Ik vind je een ontzettend leuke, open, warme vrouw en had graag met je verder samengewerkt! In ieder geval was het ontzettend leuk dat wij elkaar de afgelopen weken hebben leren kennen. Het is me een waar genoegen dat ik het stokje van je mag overnemen ( de lat ligt hoog!) Succes en we komen elkaar vast nog eens tegen in dit kleine wereldje van freelancers.
Danny Danny schreef op 20 december 2022 om 10:40
Wat heerlijk om te lezen, je enthousiasme werkt aanstekelijk, en juist dat ga ik missen van je. Bedankt en op naar mooie nieuwe uitdagingen.
Annefré Annefré schreef op 19 december 2022 om 07:22
Nou echt! Dit heb je zo ontzettend leuk gedaan! Ik ga je missen, maar we komen elkaar vast wel weer tegen!
Sadrach L. uit R. Sadrach L. uit R. schreef op 16 december 2022 om 10:17
We gaan je missen Pauli! Heel leuk geschreven en herkenbaar haha. Veel plezier met al je nieuwe uitdagingen en we blijven je volgen 🙂
J. R. Uit D. J. R. Uit D. schreef op 16 december 2022 om 09:16
Wat ongelofelijk leuk allemaal! (Behalve dat je ons gaat verlaten natuurlijk) heel veel plezier en succes met je nieuwe opdrachten. Ik blijf je volgen topper!
Ingrid uit Meppel Ingrid uit Meppel schreef op 16 december 2022 om 09:15
Wat creatief, wat hartelijk, wat enthousiast, wat lief, kortom wat Pauli! 👏🏻 Dank je wel voor alles en héél véél plezier met het maken van nieuwe avonturen! 🐼 Het ga je goed Pauli! ✨
Sietse Sietse schreef op 16 december 2022 om 09:04
Gisteravond bij de parkeerplaats (!) een laatste "goodbye hug" gegeven, maar dan ook maar even langs deze digitale weg: superfijn om samengewerkt te hebben, dank je wel voor "jou". Uitgeest rules... een beetje dan. En goodbye ... nee, hopelijk gewoon: see you soon! Maak er een super begin van 2023 van.
Rob H. uit L. Rob H. uit L. schreef op 15 december 2022 om 14:12
Haha super leuk gedaan, geheel in stijl met je persoonlijkheid. En volgens mij dit keer echt helemaal niets vergeten, i knew you had it in you 😉 Blijf jezelf! Dat is je grootste kracht! Dag topper!

Scroll naar top