Portfolio

Een greep uit mijn projecten bij, stuk voor stuk, prachtige bedrijven.

DELTA Netwerk

B2B online - en offline communicatie in projectteams; webpagina's, online marketing, pers, adverteren (print en OOH), promotionele activiteiten, etc.

VA school

 • Het grote VA onderzoek 2019 en 2020: onderzoek, analyse, rapportage

Walraven

Internal Communications Consultant (interim voor zwangerschapsverlof), project coordinator van: 

 • customer journey/engagement
 • nieuwe marketing (product) campagne
 • EU newsletter, jaarvideo
 • social media

Sushi Class

 • Mailchimp: design template en 1e mailing

EMGROW

 • Content creatie website (Engelstalig)

 • LinkedIn advies

Praktische Coaching

 • Content creatie website

 • LinkedIn advies en strategie

 • Canva beelden voor website

Van Beukering Administraties

 • Content creatie website
 • LinkedIn advies

DZB Leiden

 • Interim communicatieadviseur

 • Customer journey (klantreis), klanttevredenheidsonderzoek, implementatie verbeterpunten, schrijven teksten B1-niveau

Most Frankly

 • Ontwikkeling marketing communicatie strategie

Deloitte

 • Ontwikkeling intern communicatieplan voor de Fair Chance Foundation

Reacties van klanten

Lachende man: testimonial Marty Groen in 't Woud voor Pauli Communications

Marty Groen in 't Woud

EMGROW

“Ik was erg tevreden over Pauli's manier van werken met het 'trechter'-principe: vanuit een concept naar een praktische uitwerking. Op ontspannen wijze zijn wij in nauwe samenspraak tot de juiste bewoordingen voor mijn website gekomen. Pauli’s  ervaring en commitment om er echt iets goeds van te maken zijn een garantie voor een mooi resultaat. Het maakt haar niet uit, of ze laat het in ieder geval niet blijken, hoe vaak de tekst heen-en-weer moet, als het maar goed wordt. Pauli luistert goed en staat open, nadat en ondanks haar professionele advies, om andere bewoordingen te gebruiken als de klant het zo wil.”

Lachende vrouw: testimonial Kitty Rodenburg voor Pauli Communications

Kitty Rodenburg

Praktische Coaching

“Door Pauli's hulp is het me gelukt om mijn visie en werkwijze op papier te krijgen en via mijn website en social media over te brengen! De combinatie van haar kennis, enthousiasme en een flinke dosis humor heeft ervoor gezorgd dat deze klus een leuke opdracht werd. Nogmaals heel erg bedankt voor je inzet, Pauli!”

Lachende vrouw: testimonial Douce van Beukering voor Pauli Communications

Douce van Beukering

Van Beukering Administraties

“De kracht van Pauli? Het aanvoelen van de juiste toon/inzet van mijn website. De juiste woordkeuze, steeds goede feedback en terugkoppeling, het blijven schaven totdat het perfect is. Goed overleg met website bouwer (hoefde ik verder niet tussen te zitten). Het meedenken over de opzet en indeling. Overige feedback op LinkedIn en andere zaken, werd ook zeker gewaardeerd. Het was gewoon zo fijn samenwerken op een gebied waar ik zelf zo’n leek ben en dan is het fijn dat Pauli de lead neemt en alles juist aanvoelt en uitwerkt.”

Tamara Visser van Sushi Class: testimonial voor Pauli Communications

Tamara Visser

Sushi Class

"Pauli heeft ervoor gezorgd dat ik professionele mails kan versturen aan mijn (potentiële) klanten. Ze heeft hiervoor Mailchimp opgezet, de teksten bedacht en er een fantastisch geheel van gemaakt waarmee ik in de toekomst zelf verder kan. Pauli kijkt goed naar je bedrijf en luistert naar de mens die achter dat bedrijf zit. Ze voelde feilloos aan welke bewoordingen ik zou gebruiken en passend zijn voor de doelgroep. Wat ik ook erg waardeerde was de contactfrequentie; Pauli was heel snel en enthousiast en moest soms even op mijn reactie wachten maar dat was allemaal oké, super relaxed! Als je ondernemer bent en aanhikt tegen het woordelijk naar buiten brengen van je bedrijf, twijfel dan niet maar bel Pauli!"

C-tjes in T rondje-03

Hanneke Wessel

VA school

"Pauli heeft voor het tweede jaar op rij ons grote VA onderzoek begeleid en alle communicatie verzorgd. Met meer dan 300 respondenten hebben we veel informatie verzameld. Pauli heeft met deze input gezorgd voor een overzichtelijke rapportage en bruisende output voor onze website en social media kanalen. Wat altijd fijn is is dat ze meedenkt. Door haar altijd enthousiaste houding komen nieuwe ideeën als vanzelf tot leven. Zo kwamen we gezamenlijk op het idee om 'de tien leukste feiten' uit de resultaten te lichten en dat leverde superleuke content op."

Scroll naar top