Social Media

“People do not buy goods and services. They buy relations, stories and magic.” – Seth Godin

Samen maken wij voor jou en je onderneming een social media strategie. Een strategie die helemaal past bij jou, je bedrijf en je doelgroep. Die gebruik maakt van de juiste kanalen met de juiste berichten. Een strategie die gedragen wordt door jouw hele organisatie. Een strategie die jouw doelgroep dát gevoel geeft dat maakt dat ze tot actie over gaan. Die er voor zorgt dat je een langdurige relatie met hen opbouwt. Zij verspreiden het goede nieuws, waardoor jij meer volgers krijgt, een groter bereik, met ruimte voor nieuwe, langdurige relaties. En dat betekent: groei!

Bakje met suikerhartjes: social media advies Pauli Communications

Bij social media draait het voornamelijk om gevoel. Welk gevoel wil jij jouw doelgroep geven? Welke relatie bouw je met hen op? Ook belangrijk: hoe maak je van jouw klant een ambassadeur? Bij de aanschaf van een product of dienst vertrouwt het merendeel van de mensen veel meer op wat anderen ervan vinden – en wat ze daarover online delen – dan op wat een bedrijf er zelf over zegt. Je hebt dus dat gevoel en die ambassadeurs keihard nodig!

Ik kan je helpen met:

  • Analyse en advies op het gebied van jouw online aanwezigheid
  • De inrichting van je accounts op LinkedIn, Instagram en Facebook
  • Een volledige social media strategie
  • Coaching van (jou en) je medewerkers over de strategie en implementatie
  • Een op maat gemaakte contentkalender
  • Captions / teksten met het gebruik van de juiste Tone of Voice en hashtags (#)
  • Het maken van mooie beelden in Canva; een GE.WEL.DIG online design programma (je kunt mij gerust een ambassadeur van Canva noemen)

Zelf doen of laten doen?

Natuurlijk kun en doe je zelf al een heleboel. We zijn allemaal intussen social media savvy geworden. Maar misschien heb je er gewoon de tijd niet voor. Of je hebt wel de tijd, maar niet het geduld. Kan ik me heel goed voorstellen. Of je hebt de expertise èn de tijd, maar je wilt alleen even sparren om te kijken of je op de goede weg bent. Kan ook! Geheel afhankelijk van jouw tijd, zin en expertise kan ik jouw social media strategie volledig of gedeeltelijk, en incidenteel of structureel uit handen nemen. Bespreek met mij de mogelijkheden!

Scroll naar top